HTML

Egy motoros blogja

Igen az a Vuki vagyok:) Sokat ne várjatok első körbe majd még szerkesztem az oldalt...

Friss topikok

  • Atis_lajer: Viszont neked is és minden más blogolvasónak kívánok én is előre: Boldog Karácsonyi Ünnepeket és S... (2010.12.05. 18:42) bocsibocsi
  • kecsaa: teee miez??:D most nem vt jó?:D (2010.11.05. 23:41) Szép idő volt:)

Linkblog

robogó? most akkor motor vagy nem?

vuki879 2010.11.22. 17:52

Ezt a kérdést már sokszor kiveséztük SM-on, de most leírom a véleményem:) Adott egy két kerekű jármű autómata váltóval bazi nagy tároló rekesszel és jó menet tulajdonságokkal illetve kis fogyasztással. Mi kell ennél több? Nem hiába adta ki több neves motor gyártó 125+ os robogóját. Pl a Ducati iswww.onroad.hu/hir/ujabb-szentsegtores-ducati-robogo.html

De még sorolhatnám... Szóval a véleményem. Szerintem városi közlekedésben az egyik legoptimálisabb közlekedési forma. Egy 250es robival még a dugó is élmény:D Igaz azért egy túra még egy nagyobb géppel is uncsi bár ízlések és pofonok. 50es robogóval letekert 8000 km-em után azt mondom hogy ha nincs más el lehet viselni. De azért az mégis más hogy te osztod be a nyomatékot, te szabod meg a fordulatot stb. Ugye van az az ominózus beszólás hogy "Na már megint egy robogós hülye gyerek!" Na ez is tipikus általánosítás de sajnos igaz:( Egy részt a szarrá tuningolt belezett kipuffogós Aerox a másik meg a 125/50es Runner. Sajnos miattuk van az a sztereotípia hogy minden robogós gyökér. Engem is fel tud húzni mikor szabályosan 50el közlekedve a fekvőrendőr előtt jobbról rám előz v.mi ****tariszna korombeli MenőJenő. Na de van egy másik oldala is ennek a dolognak. Pl. a Viktorék nevével fémjelzett robogós club. Ők a robogózás élvezetéért robogóznak és nem csak boltba és dolgozni járnak vele.

Szóval egy szó mint száz a robogóknak igenis van piaca és hülyeség hogy csak a 16 éves telepi hülyegyerekek használják 100méteres gyorsulásra... Ennek ellenére én is lecserélem egy "igazi" motorra:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vuki879.blog.hu/api/trackback/id/tr582466000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása